Liity jäseneksi

SSKS ry:n varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä sairaanhoitajat, terveydenhoitajat, kätilöt sekä näiden alojen opiskelijat. Muut asiasta kiinnostuneet voivat liittyä kannattaviksi jäseniksi.

Jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Opiskelijajäsenet on vapautettu jäsenmaksusta valmistumisvuoden loppuun asti.

Seuran jäsenet saavat kaksi kertaa vuodessa jäsenkirjeen ja neljä kertaa vuodessa ilmestyvän jäsenlehden.

Voit liittyä SSKS ry:n jäseneksi täyttämällä sähköisen lomakkeen 

tai tulostamalla jäsenhakemus.docx tai jäsenhakemus.pdf liittymislomakkeen ja lähettämällä sen täytettynä osoitteeseen:

SSKS ry.
Mannerheimintie 104 B 52
00250 Helsinki

Tervetuloa mukaan seuraamme ja toimintaamme!

SSKS ry:n APURAHA

APURAHAN MYÖNTÄMINEN

1. Apurahan tarkoitus. Apurahan tarkoitus on tukea terveydenhuollon henkilökunnan ja opiskelijoiden kristillistä uskoa ja hengellistä kasvua.

2. Apurahan jakaminen. Apurahan myöntää SSKS ry:n hallitus hakemusten perusteella. Apuraha maksetaan hakijan tilille hallituksen kokouksen päätöksen mukaisesti sen myöntämistä seuraavan kuukauden kuluessa.

3. Miten haet apurahaa? Apurahaa voi hakea oheisella tulostettavalla apurahahakemuslomakkeella. Toimita hakemus SSKS ry:n hallitukselle os. Mannerheimintie 104 B 52 00250 Helsinki.

4. Myöntämisperusteet. Apuraha myönnetään SSKS ry:n jäsenille ja SSKS ry:n hyväksymään kohteeseen, kuten hengelliseen kasvuun liittyvät koulutukset ja matkat.

5. Raportointi käytöstä. Apurahan saajan on raportoitava varojen käytöstä SSKS ry:n hallitukselle 2 kk:n kuluessa siitä, kun on saanut apurahan. Liitteeksi on toimitettava alkuperäiset kuitit/laskut/muut selvitykset.

Lisätietoja SSKS ry:n toimistolta, p. 045 323 9697, ssksry@gmail.com

Ohessa tulostettava apurahahakemuslomake (pdf) * lomake word-muodossa(docx).